Актрисата Кристин Дейвис, известна на мнозина от нас като Шарлот от

...
Актрисата Кристин Дейвис, известна на мнозина от нас като Шарлот от
Коментари Харесай

Кристин Дейвис се притеснява от възрастта си в новия си сериал

Актрисата Кристин Дейвис, известна на мнозина от нас като Шарлот от сериала Сексът и градът, признава пред медиите, че завръщането и на екран с нейните колежки от този хитов за 90-те години сериал, в този момент по никакъв начин не й е лесна.
Кристин е смела жена, тя се харесва какавато е, за нея знаем, че ее нямала брак, само че е майка на 2 деца. На 55 година е към този момент и наподобява необикновено, само че въпреки всичко не стопират д а я съпоставят с доста по-младото й Аз от преди 15-20 години насам.

В изявлението си 56-годишната актриса и майка на две деца споделя повече за продължението „ Просто ей по този начин “ и за героинята си Шарлот, за големия стрес, обвързван с остаряването, за натиска на обществото върху всяка жена, изключително когато тя е известна персона.

Когато ставало въпрос за нея, създателите не пропущали да подчертаят, че има крушовидна форма на тялото. Каквото и да правела, колкото и да упражнявала, несъмнено, тя нямало по какъв начин да промени фигурата си и метода, по който се пишели публикациите. Хората просто обичали да я съпоставят със Сара Джесика Паркър. От друга страна пък до момента в който на Дейвис й е мъчно да остарява пред очите на медиите и публиката, тя счита, че Синтия Никсън няма този проблем. Описва колежката си като човек, който е „ доста мощен “ и „ доста наясно с гения си “.



Ще прибавим, че съгласно нас Кристин несъмнено изглежда невероятно за своите към този момент съвсем 57 години, желаем й здраве и доста триумфи още.

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР